Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restartuje się komputer - problem z SP3

ZuyOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam problem z Metinem, kiedy probuje go odpalic zwyczajnie restartuje sie komputer. Wiem, ze najczestsza odpowiedzia w tej sprawie jest, by zainstalowac Service Packa 3. Tak wiec zrobilem tak. Bez problemu sie zainstalowalo, ale po instalacji komputer musi sie ponownie uruchomic. Moj sie juz wiecej nie uruchomil... czarne tło jakies dziwne znaki... nic nie pomagalo, tak wiec musialem wgrac nowego windowsa. Drugi raz wole nie probowac instalowac SP3. Tak wiec moje pytanie brzmi czy da sie cos zrobic aby pograc? Czy ten SP3 jest do gry konieczny? <_<

Opublikowano

Windows pirat obstawiam?

Może być tak, że SP3 wykryło że masz pirata i komp dead.

Miałeś jakiegoś BS'a czy "czarne tło z dziwnymi znakami".

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tak system piracki. Chociaz to troche dzwine... SP2 np. zainstalowal sie normalnie. No nic, wielka szkoda, ze nic sie nie da z tym zrobic. Dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

hmmm no i glupoty gadacie ;) ja mam sp2 i dziala chociaz jak wlacze i wylacze metka z patchera to mi sie komp reseta ale zawsze mzona odpalac przez metin2clieent bat i dziala normlanie -.-

Opublikowano

SP3 - tylko.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

ewentualnie granie przez obejscie lub kamermoda

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

wtf potrzeba sp3 xD dobrze się czujecie ? windows xp + sp2 i do tego net fr... 3.5 działa niby od kiedy jest wymagany do gry sp3 ?? bo nie kapuje ...

Opublikowano

Jeżeli SP3 nie pomaga może to być wina zasilacza bądź komputer nie ma chłodzenia.

ta i tylko mu sie resteartuje jak wlacza metka bo pewnie metek rozpala w komputeze ognisko i podlacza do kompa mikrofale -.- macie bujna wyobraznie widze pisza takie posty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...